close
DE ZI CU ZI

12 chestii pe care BĂRBAȚII vor să le audă mai des! A 6-a este preferata tuturor!

sa-auda

Bărbații sunt ușor de mulțumit și sunt chiar și mai ușor de citit. Nu îți ia prea mult timp să impresionezi un bărbat și multe femei au tendința de a supraestima ce își doresc cu adevărat bărbații într-o relație.

În cea mai mare parte a timpului, bărbații se vor înmuia dacă le spui câteva lucruri pe care ei și-ar dori să le audă mai des. Dacă vrei să-l vezi cu zâmbetul pe buze mai des, asigură-te că îi spui aceste lucruri data viitoare când îl întâlnești:

1. “Voi plăti eu de data asta.”

De cele mai multe ori, bărbații trebuie să facă toate treburile ce țin de organizare. Asta include planificările, plata facturilor, a cumpărăturilor sau a meselor în oraș. Dacă vrei să le arăți că apreciezi într-adevăr, oferă-te să plătești tu data viitoare când sunteți pe afară.

2. “Ești minunat.”

Fie că le place să recunoască sau nu, fiecare tip are o parte mai macho în el. El caută să te impresioneze cu faptele sale. Spune-i asta mai des și se va simți apreciat mai mult ca oricând.

3. “Ești foarte frumos, știi asta?”

Unul dintre motivele pentru care bărbații invidiază femeile este faptul că ele primesc complimente mult mai des decât ei. Și lor le place să primească complimente, mai ales cele cu privire la aspectul lor fizic. Complimentează-i mai des aspectul și fă-l să se simtă la fel de bine în pielea lui pe cât te face el pe tine.

4. “Te admir ca persoană.”

Acesta este unul dintre acele complimente care merg la suflet, din mai multe puncte de vedere. Toți bărbații au nevoie să audă asta cel puțin din când în când.

5. “Te iubesc.”

Acesta este un lucru pe care toată lumea vrea să îl audă, cel puțin o dată, și nu numai pentru că îi validează și îi face să se simtă doriți. Toată lumea merită să audă asta mai des, nu contează dacă este femeie sau bărbat.

6. “Hai să facem sex.”

Supărat și trist este omul care nu ajunge să audă asta de la partenerul său de relație. Numai că bărbații vor să audă asta de la iubitele lor din nou și din nou.

7. “Tu ești diferit de ceilalți pe care i-am cunoscut.”

O mulțime de tipi simt că sunt atacați atunci când femeile vorbesc despre felul în care unii bărbați sunt teribili. Dacă îi spui asta, îl faci să se simtă ca și cum i-ai pus un bandaj pe rană.

8. “Mă simt în siguranță în jurul tău.”

Ai încredere în mine când spun că cei mai mulți bărbați vor străluci de-a dreptul atunci când aud acest lucru. Având în vedere că cea mai mare temere a lor este să fie numiți lași, auzind o astfel de declarație din partea ta îl va face să se simtă foarte încrezător și puternic.

9. “Te respect.”

Majoritatea bărbaților nu simt că femeile îi privesc ca pe niște egali în ceea ce privește respectul pe care îl afișează față de ei, așadar, auzindu-te spunându-i asta, îl va asigura că nu îl consideri inferior ție sau mai puțin decât ai nevoie.

10. “Prietenii tăi sunt atât de grozavi!”

Nimic nu face un tip sa creada că o fată este “The One” decât faptul că se înțelege cu prietenii lui. Dacă femeia îi acceptă prietenii așa cum sunt, cu siguranță își va dori să o păstreze prin preajmă.

11. “Îmi pare rău.”

Dacă i-ai greșit cu ceva, ar trebui să îi spui că îți pare rău. Din păcate, pentru femei și bărbați deopotrivă, scuzele sunt ceva ce nu se aude prea des.

12. “A fost uimitor.”

Acest compliment este o modalitate foarte bună de a încheia o seară, fie că se referă la cina gătită de el sau activități din dormitor. Bărbaților le place să fie lăudați atunci când fac ceva bine. La urma urmei, este și corect să le recunoști meritele.