close
DE ZI CU ZISOCIAL

10 oameni care poartă ÎNSEMNE ŞOCANTE, scrjelite pe piele! Semn divin sau blestem crunt?

Neumann31

Ce credeţi despre aceste însemne scrijelite pe piele? Sunt aceşti oameni însemnaţi de către Dumnezeu, sau este lucrarea diavolului la mijloc? După ce au avut loc toate aceste întâmplări, mulţi dintre ei au luat calea Bisericii şi s-au călugărit, sau au propovăduit vorba Domnului.

1. Acest tip susţine că e trimisul lui Dumnezeu pe pământ. Vaticanul crede că rănile de pe corpul lui nu sunt provocate de om.

2. Emiliano Aden a primit aceste semne divine într-o zi obişnuită, când i s-a făcut rău în drum spre casă.

3. Lui Ethel Chapman i-au sângerat mâinile în Vinerea Mare. Era paralizată de la brâu în jos, iar când s-a rugat la Dumnezeu să-i dea un semn că e lângă ea, rănile i s-au deschis în palme şi atunci a simţit toată durerea răstignirii trecându-i prin trup, inclusiv prin picioare. Apoi, ea a căpătat puteri de vindecare miraculoase, ajutând şi alţi oameni.

4. Natuzza Evolo nu ştia să scrie sau să citească, dar în urma unor apariţii divine, ea putea să o facă în aramaică sau sanscrită, limba lui Iisus.

5. Therese Neumann a avut o serie de accidente care au lăsat-o paralizată. Apoi, brusc, ea a orbit, timp în care Iisus i s-a arătat, cerându-i să se călugărească. Stigmatele au rămas până la sfârşitul vieţii. Se crede că vreme de 40 de ani ea nu a mâncat şi nu a băut.

6. Padre Pio a avut răni dureroase în mâini de când era copil. El a ştiu că trebuie să se dedice complet Divinităţii.

7. Sf. Francisc de Assisi l-a văzut pe Dumnezeu şi de atunci i-au apărut stigmatele pe corp. Deşi nu era credincios, el a luat calea Domnului.

8. Marie Rose Ferron a avut revelaţii divine de când i-au apărut rănile pe trup. Ea a devenit credincioasă şi a văzut lucruri de lumea de dincolo.

9. Statuile şi icoanele lăcrimează în prezenţa acestui preot.

10. Cora Evans spune că a avut aceste stigmate toată viaţa şi că prin ele a simţit durerea lui Iisus când a fost răstignit pe cruce.