close
DE ZI CU ZI

10 animale care au suferit MUTAŢII ŞOCANTE – nu te poţi uita la ele!

90775-smallv2-451333

Dacă aveai impresia că ai văzut chiar totul şi nu mai este nimic în stare să te surprindă, îţi pot spune cu lejeritate că te-ai înşelat! Dacă ai intrat din curiozitate să citeşti acest articol, tot ce credeai despre animale (că sunt super drăguţe şi amuzante şi cele mai bune companioane ale oamenilor) este pe cale să capete o nouă conotaţie.

Cele mai şocante mutaţii pe care le-au putut suferi animalele, sunt adunate în acest top. Dacă vă întrebaţi de ce este capabilă natură, iată că nu este responsabilă doar de bine şi de partea frumoasă a lucrurilor.

Maimuta – porc

Nu este un hibrid, cum poate v-aţi aşteptat. Din cauza unei mutaţii genetice, ochii porcuşorului au devenit asemănători cu ochii maimuţelor. Porcuşorul provine din China şi are câteva deformări la nivelul capului, care îl fac să arate ca maimuţele.

Porcuşorul căruia îi creşte păr facial UMAN

Arata horror, aşa-i?

Pisica asta nu are oase la nivelul picioarelor din faţă

Este forţată să stea pe lăbuţele din spate, pentru ca să îşi susţină corpul mic. Arata ca o încrucişare între o veveriţă şi o pisică, este de-a dreptul ADORABILA, dar anomalia ei poate determina ca pisicuţa să prezinte mai multe degete, sau o coadă super scurtă.

Girafa albinoasă

Sufer de o mutaţie care o lasa fără…dungi. 🙂 E simpatică foc şi aşa, nu?

Şarpele cu un picior

Nu e o glumă gen Vox Populi, nu e un banc, e o realitate!

Pisica ciclop

Broasca cu 3 capete

Puiul de rechin ciclop

Pisica înaripată

 

Capra cu 8 picioare