close
CLASSY

Accesorii pe care să le porţi la următoarea petrecere – te vor scoate din anonimat!

d439e04efd099ab0e010e1d365a07c6d-horz

Luna Decembrie este, fără drept de apel, FABULOASĂ! Luminile de Crăciun se văd din orice casă, strălucesc puternic, petrecerile sunt în floare, sezonul cadourilor se declară deschis, iar Anul Nou se afla la un pas distanţă.

Iar dacă ai avut deja timp pentru a te gândi la ţinută pe care o vei îmbrăca în noaptea de Revelion, dar nu ai reuşit să pui la punct toate detaliile, poate că te-ai putea orienta, cu ajutorul nostru.

Accesoriile sunt cele mai de preţ, mai ales dacă ai o rochie simplă, sau dacă vestimentaţia este super banală, fără nimic special, menit pentru a o scoate în evidenţă. Ce trebuie să aveţi în vedere? Nimic în afara faptului că acest sezon vine cu un plus de strălucire, iar în 2016 s-a pus accent pe detaliile GLAMOUR. Vorbim despre nelipsitele chockere, brăţări supradimensionate, clutch-uri elegante şi inele cu pietre preţioase.

Aşadar, ce te-ar interesa în mod special? Iată sugestiile noastre pentru voi, speram să vă placă şi să vă fie de folosin găsirea celor mai potrivite accesorii:

Pentru DOAMNE:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru DOMNI:

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags : accesoriiAn NoubarbatifemeipetrecereRevelion