close
CLASSY

6 dintre cele mai bogate femei din întreaga lume. O să te uiți de două ori când o vei vedea pe a treia!

femei bogate interesant

Sunt puternice, sunt deștepte și sunt frumoase. Toate femeile ar dori sa fie ca ele! Acestea sunt 6 dintre cele mai bogate femei din întreaga lume. Poate nu te așteptai la cea de pe locul 3, fiind foarte tânără și extrem de frumoasă, să mai fie și bogată. Le are chiar pe toate, nu-i așa?

Citește până la final și vei descoperi cum au făcut avere, dar și pe ce o cheltuiesc! Mai jos, în galeria foto vei descoperi și cum arată aceste femei extrem de bogate!

Lydia Hearst – 100 milioane de dolari

Provine dintr-o familie de succes, este frumoasă, bogată și… model de modă. Multe femei o invidiază, dar ea nu le dă atenție! Își ocupă timpul făcând acte de caritate. În plus, este ambasatorul oficial al… ZÂMBETULUI. Da, există așa ceva, iar Lydia e fericita ocupantă a acestei funcții.

A fost copil norocos, care s-a bucurat de banii părinților, însă a reușit și pe baza forțelor proprii, fiind un fotomodel și un blogger cunoscut în întreaga lume.

Donatella Versace – 200 milioane de dolari

Donatella este faimoasă pentru cariera ei în casa de modă Versace, pe care a moștenit-o de la fratele său Gianni, după ce acesta a murit în 1997. Ea are o avere de 200 milioane de dolari și ar fi putut avea mult mai mulți bani, dar a dăruit 70% din compania Versace celuilalt frate pe care îl are și fiicei ei.

Dacă socotim bine, iar Donatella 200 milioane de dolari cu 30% din actiunile casei de moda, vă dați seama cât valoreaza compania Versace. Uimitor!

Anna Anissimova – 2 miliarde de dolari

Dacă nu ați auzit până acum de ea, aflați că Anna Anissimova este un fel de Paris Hilton a Rusiei. Trăiește într-o bogăție fabuloasă, ca un fashion icon și entertainer. Tatăl ei este Vasily Ansimov un miliardar cu o avere uriașă datorită afacerilor cu metale, în anii 90. Sora Annei a fost ucisă de mafia din Rusia, de aceea, ea a fost trimisă în America pentru a fi în siguranță, cu o sumă uriașă în contul de la bancă.

Anna nu s-a ținut de școală, a renunțat la colegiu, a eșuat în cariera de model, nu și-a găsit locul în industria imobiliarelor și a încercat să fie actriță. Poate că ar trebui să calce pe urmele tatălui și să-și încerce norocul în afaceri, că nu duce lipsă de bani pe care să-i investească.


Jocelyn Wildenstein – 3.8 miliarde de dolari

Este cunoscută în special pe internet sub numele de “Catwoman” (femeia pisica). A investit sume uriașe în operații estetice pentru a arăta exact ca o pisică. A reușit să arate diferit, într-adevar, dar acum nu se încadrează nici la categoria “om”, nici la “pisică”.

Pe cât de mulți bani are, pe atât de cheltuitoare s-a dovedit a fi: cheltuie doar pe mâncare peste 500.000 de dolari pe an. Dacă vă întrebați de unde are averea, aflați că 2.5 miliarde de dolari a primit în urma divorțului de primul ei soț. Banii câștigați ușor se duc ușor, doar…

Tamara Ecclestone – 3.6 miliarde de dolari

Cea mai cunoscută care organizează cursele de Formula 1 este FOA. Patronul FOA este Bernie Ecclestone, cel mai bogat om din Marea Britanie. După ce el a murit, toată averea a fost moștenită de fiica sa iubită, Tamara. Ea a fost implicată de mică în afacerile tatălui său, așa că a preluat compania ce organizează cursele de raliu, ba chiar prezinta fiecare ediție de Formula 1.

Tamara s-a căsătorit cu Jonathan Ketterman în 2002 și după 11 ani, au divorțat. După un scandal imens cu fostul soț, care o șantaja, Tamara s-a recăsătorit cu Jay Rutland.

Elizabeth Holmes – 4.5 miliarde de dolari

Elizabeth este una dintre cele mai bogate miliardare din America, datorită muncii și ambiției de care a dat dovadă. A pus bazele unei companii ce valorează acum peste 8 miliarde de dolari, folosind doar banii pe care părinții îi păstraseră pentru facultatea ei. Nu a avut, ca celelalte femei din acest top, o avere uriașă moștenită, ci a muncit pentru fiecare bănuț.

Elizabeth Holmes a renunțat la facultate ca să-și facă o companie pe care a păstrat-o ascunsă de familie și cunoștințe timp de mulți ani. Abia când a ajuns să câștige sume fabuloase de bani le-a putut spune părinților: “Am renunțat la studii, dar uite că am devenit bogată!”

 

Lydia Hearst

 

Donatella Versace

Anna Anissimova

Jocelyn Wildenstein

Tamara Ecclestone

Elizabeth Holmes

Tags : avericuriozitatifemei bogateinteresant